Uw 80 liter boiler bestelt u online bij Boilerservice & Trading

80 liter boiler

Bent u op zoek naar 80 liter boiler?
Dan bent u bij Boilerservice & Trading aan het juiste adres.

Geschikt voor een huishouden van 3 personen

Een 80 liter boiler is geschikt voor een huishouden van 3 personen. Anders dan bij andere aanbieders heeft u geen losse aansluitset nodig om onze boilers aan te sluiten. In onze webshop vindt u verschillende 80 liter boilers van het merk Ariston. Daarnaast verkopen wij een 80 liter boiler van het merk Eldom en de Elnett van AEG. U heeft al een 80 liter boiler vanaf € 219,00. In onze webshop kunt u van elk type de specificaties bekijken om zo een juiste keuze te maken. U kunt ook gemakkelijk verschillende types met elkaar vergelijken.

Advies nodig bij uw keuze?

Vindt u het lastig om een juiste keuze te maken voor een boiler? Of twijfelt u tussen een 80 en een 50 liter boiler? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u desgewenst te adviseren. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-47306216 of stuur een mailtje naar info@boilerservice.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Wilt u op de hoogte blijven van Boilerservice & Trading? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Twitter.