Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Verzenden en Retourneren

Verzending

De bestelde goederen worden  binnen twee werkdagen verstuurd. Wij zullen deze indien mogelijk met onze eigen bezorgdienst distributeren. Is dit geen mogelijkheid dan zullen wij de goederen versturen via GLS.

De goederen worden verstuurd onder rembours.( dus de betaling geschied bij aflevering) of via iDEAL of PayPall. De klant dient ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Eventuele extra kosten ontstaan door het niet aanwezig zijn zullen in rekening worden gebracht.

Retourneren

De geleverde goederen kunnen bij problemen binnen de garantie termijn omgeruild worden bij een van onze distributie punten. Schade aan de goederen onstaan door transport moeten binnen 4 dagen na verzending worden gemeld. Voor levering aan de Waddeneilanden wordt een toeslag in rekening gebracht afhankelijk van het gewicht en formaat van het product.

Retourneren kan binnen 5 dagen. Gratis terug brengen in Rotterdam of laten afhalen voor 35 euro door Nederland. Uitzondering zijn goederen die retour moeten komen vanaf de Waddeneilanden, hier wordt een toeslag op berekend als deze afgehaald moeten worden. Verpakking mag niet los zijn en het folie mag niet worden verwijderd. De producten dienen in de originele en onbeschadigde verpakking retour gestuurd te worden. Uw product retourneren kan via info@boilerservice.nl of via 0622820719. 

VOOR 17.00 uur BESTELD IS MORGEN AL IN HUIS Belgie en Luxemburg binnen 48 uur geleverd
© 2019 Boilerservice & trading. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: WEB MOJO