Verzenden en Retourneren

Verzending

De bestelde goederen worden  binnen twee werkdagen verstuurd. Wij zullen deze indien mogelijk met onze eigen bezorgdienst distributeren. Is dit geen mogelijkheid dan zullen wij de goederen versturen via GLS.

De goederen worden verstuurd onder rembours.( dus de betaling geschied bij aflevering) of via iDEAL of PayPall. De klant dient ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen. Eventuele extra kosten ontstaan door het niet aanwezig zijn zullen in rekening worden gebracht.

Verzendkosten en Levertijd

Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur (op werkdagen) worden de eerstvolgende werkdag, tussen 08.00 en 18.00 uur, geleverd. Exacte tijd kunnen wij niet aangeven. Indien u niet thuis bent bij aflevering, zullen wij de kosten voor het opnieuw aanbieden aan u doorbereken. Dit geldt voor boilers tot 120 liter.

Boven deze inhoud zal de levertijd 2 tot 5 dagen bedragen , wordt dit niet gehaald dan stellen wij u hier direct van op de hoogte. De verzendkosten hangen af van de grote van het product, van € 9,00 t/m € 45,00, voor bezorging naar de waddeneilanden wordt een extra toeslag berekend, hiervoor ontvangt u achteraf nog een nieuwe factuur.

Wij wijzen u erop dat u verantwoordelijk bent voor de levering. Is de doos beschadigd bij aflevering, verzoeken wij u de inhoud ter plekke te controleren op schade, mocht het product beschadigd zijn, verzoeken wij u het product te weigeren. Na acceptatie zijn er geen reclamaties meer mogelijk m.b.t. verzendschade.

Retourneren

De geleverde goederen kunnen bij problemen binnen de garantie termijn omgeruild worden bij een van onze distributie punten. Voor levering aan de Waddeneilanden wordt een toeslag in rekening gebracht afhankelijk van het gewicht en formaat van het product.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Gratis terug brengen in Rotterdam of Apeldoorn of laten afhalen voor 45 euro door Nederland. Uitzondering zijn goederen die retour moeten komen vanaf de Waddeneilanden, hier wordt een toeslag op berekend als deze afgehaald moeten worden. Verpakking mag niet los zijn en het folie mag niet worden verwijderd. De producten dienen in de originele en onbeschadigde verpakking retour gestuurd te worden. Uw product retourneren kan via info@boilerservice.nl of via +31(0)636184822 / 31(0)653818267

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

https://www.keurmerk.info/nl/algemene-voorwaarden