Cart:

0 item(s) - € 0,00
Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

0

Algemene Voorwaarden

Verzending

Uw bestelling wordt binnen 1 dag verstuurd. Wij versturen onze producten via een koerers organisatie , dat betekend een betrouwbaar netwerk van zelfstandige koeriers die zorgen dat de door u bestelde goederen die voor 17.00 zijn besteld de andere dag worden bezorgt .

De producten worden verstuurd na betaling. U kunt betalen met iDeal of PayPal, of kunnen onder rembours verstuurd worden (dus de betaling geschied bij aflevering). De klant dient ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om de producten in ontvangst te nemen. Eventuele extra kosten die ontstaan door het afwezigheid van de ontvanger zullen bij de klant in rekening worden gebracht.

Retourneren

Bij problemen kunnen de geleverde goederen binnen de garantietermijn omgeruild worden. Dit kan bij een van onze distributie punten. Heeft uw product schade dat ontstaan is bij het transporteren, dan moet deze binnen binnen 4 dagen na verzending worden gemeld. Voor leveringen naar Waddeneilanden brengen wij een toeslag in rekening. De toeslag is afhankelijk van het gewicht en formaat van het product.

Retourneren kan binnen 5 dagen. U kunt de goederen gratis terug brengen in Rotterdam of laten afhalen voor 35 euro door heel Nederland. Er geldt een uitzondering voor de goederen die geretourneerd worden vanaf de Waddeneilanden. Als deze afgehaald moeten worden, wordt hier een toeslag voor in rekening gebracht. Verpakking mag niet los zijn en het folie mag niet zijn verwijderd. De producten dienen in de originele en onbeschadigde verpakking retour gestuurd worden. Uw product retourneren kan via info@boilerservice.nl of via 0622820719.

VOOR 17.00 uur BESTELD IS MORGEN AL IN HUIS Belgie en Luxemburg binnen 48 uur geleverd
© 2019 Boilerservice & trading. Alle rechten voorbehouden. | Realisatie: WEB MOJO