Een elektrische boiler in Rotterdam bestelt u bij Boilerservice & Trading

Elektrische boiler Rotterdam

Bij Boilerservice & trading koopt u uw elektrische boiler. Deze kunt u afhalen in Rotterdam of Apeldoorn. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod van boilers, waarbij de inhoud varieert van 10 liter tot wel 5000 liter. Kortom, er is altijd een elektrische boiler die voldoet aan uw wensen.

De voordelen van een elektrische boiler

Een elektrische boiler biedt veel voordelen in vergelijking met andere typen boilers. Zo hebben elektrische boilers een verwarmingselement en kunnen ze op het elektriciteitsnet worden aangesloten. Hierdoor bespaart u jaarlijks een hoop geld. Elektrische boilers zijn bovendien relatief makkelijk te installeren, voor het geval u van plan was om dit zelf te gaan doen.

Eenvoudig en veilig bestellen

Al onze elektrische boilers uit Rotterdam zijn op voorraad leverbaar. Bestelt u vóór 17.00u, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Wij leveren zoveel mogelijk via onze eigen bezorgdienst. U kunt veilig betalen via iDeal, Paypal, Mastercard of Visa.

Maak een afspraak en laat u adviseren

Wilt u een elektrische boiler kopen, maar kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan langs in Rotterdam en bekijk onze elektrische boilers. Wij staan klaar om u te adviseren op basis van uw wensen en eisen. U kunt een afspraak maken door ons te bellen: 06-22820719. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09.00u tot 22.00u en helpen u graag verder zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.